avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Numirea în funcție a unu polițist trebuie ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Numirea în funcție a unu polițist trebuie publicată în Monitorul ...

Numirea în funcție a unu polițist trebuie publicată în Monitorul Oficial ?
Numirile în funcție de funcționar public cu statut special (polițist) din Poliția Română sunt prevăzute de OG 38/2003 privind normele de tehnică legislativă pentru elaborarea actelor normative fiind aplicabilă procedura prevăzută de art.10 din Legea 24/2000 privind normele de tehnică legislativă pentru elaborarea actelor normative publicat în MONITORUL OFICIAL nr. 260 din 21 aprilie 2010.

Alte discuții în legătură

Consilier juridic versus ofiter de politie tatu  tudor  2007 tatu tudor 2007 Exista compatibilitate intre functia de consilier juridic si cea de ofiter de politie? Care este baza legala ce da dreptul ofiterului de politie sa exercite ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 188/1999 lpintilescu lpintilescu Va rog sa-mi spuneti daca art. 111 din Legea nr.188/1999 a fost abrogat. Mi s-a spus ca alin. 1 a fost abrogat dar nu am gasit in programul de legislatie ... (vezi toată discuția)
Aplicare lege fara norme vladiana vladiana Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea speta : o lege (publicata in M.Of.) de aprobare a unei OG- prin care se modifica o alta lege si pentru care urmeaza sa fie ... (vezi toată discuția)