avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Am și eu o curiozitate, am fost astăzi sa îmi ridic ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Am și eu o curiozitate, am fost astăzi sa îmi ridic buletinul ...

Am și eu o curiozitate, am fost astăzi sa îmi ridic buletinul și am primit răspunsul sa ma duc după încă 3 săptămâni, ținând cont ca eu am mai așteptat 10 zile cum mi s a spus inițial când l am făcut. Cât e normal pana iese un buletin?

Alte discuții în legătură

Chinul obtinerii unei carti de identitate alina_25 alina_25 O persoana se duce la serviciu eliberare carti identitate sta la coada 4 ore in fine intra i se cer o gramada de documente in fine noroc ca e informat ... (vezi toată discuția)
Am castigat procesul in luna februarie 2011 dar tot nu mi-am intrat in drepturi adamiulia adamiulia In luna februarie 2011 am castigat procesul in care parat era angajatorul care refuza sa imi achite ajutorul de nastere! Conform sentintei civile angajatorul ... (vezi toată discuția)
Subventie curs fonduri europene Semyaza Semyaza Buna ziua. Problema este urmatoarea : Am facut un curs gratuit pe fonduri europene cu o fiema Cand am inceput cursul la ei ,deoarece eu sunt o persoana mai ... (vezi toată discuția)