avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Carduri noi bătrâni în cămin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Carduri noi bătrâni în cămin

Bună seara,

Părinții mei sunt internați la un cămin de bătrâni. Le plătesc căminul din banii de pensie pe care ii primesc amândoi pe card. Acum le expiră cardurile. De la bănci mi s-a cerut procură ca să îmi elibereze mie cardurile. Nu pot face procură fiindcă părinții mei nu sunt în deplinătatea facultăților mintale. Ce opțiuni am ca să obțin eu cardurile lor noi și să le pot plăti căminul in continuare?

Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Procura ridicare pensie pentru o persoana institutionalizata intr-un camin de batrani simona toanchina simona toanchina buna ziua, cum pot sa procedez , pentru ridicarea drepturilor banesti , in cazul mamei soacre, care are 92 ani, si se afla internata intr-un camin de batrani. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua mama mea este in azil are dementa. nu mai este deci ... Irina.stann@gmail.com Irina.stann@gmail.com Buna ziua mama mea este in azil are dementa. Nu mai este deci in totalitatea capacitatilor mintale. Nu am bani sa ii fac tutela, dar as vrea sa aflu ce alte ... (vezi toată discuția)
Bună seara. se poate interna o batrina intr-un camin pt batrini ... Andra76 Andra76 Bună seara. Se poate interna o batrina intr-un camin pt batrini de stat dacă dansa nu este de acord? Batrina nu are alta posibilitate neavând copii sau ... (vezi toată discuția)