avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara. Se poate interna o batrina intr-un camin ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara. Se poate interna o batrina intr-un camin pt batrini ...

Bună seara. Se poate interna o batrina intr-un camin pt batrini de stat dacă dansa nu este de acord? Batrina nu are alta posibilitate neavând copii sau soț. Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Andra76 , utilizator 02:19, 15 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara. Atata timp cat este in deplinatatea facultatilor mintale, doamna respectiva nu poate fi internata intr-un camin de batrani, impotriva vointei sale. Fiecare persoana se bucura de anumite drepturi și libertăți fundamentale, indiferent de naționalitatea, sexul, originea națională sau etnică, rasa, religia, orientarea sexuală sau limba lor ori de alte caracteristici ale acestora. Libertatea personală este apărată și garantată conform dispozițiilor Constituției,
Mulțumesc. Vreau sa menționez ca batrina este imobilizata la pat, nu poate minca sau bea singură, necesita ingrjre din părea altora. Neavid rude de gradul 1 sau 2 și nevrind sa meargă la cămin de batrini ce posibilitate este?

cab av PIRSAN SILVIA a scris:

Buna seara. Atata timp cat este in deplinatatea facultatilor mintale, doamna respectiva nu poate fi internata intr-un camin de batrani, impotriva vointei sale. Fiecare persoana se bucura de anumite drepturi și libertăți fundamentale, indiferent de naționalitatea, sexul, originea națională sau etnică, rasa, religia, orientarea sexuală sau limba lor ori de alte caracteristici ale acestora. Libertatea personală este apărată și garantată conform dispozițiilor Constituției,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista in noul cod al muncii prevazuta si discriminarea penru varsta? iosif.kramar iosif.kramar Buna ziua! va rog cine ma poate ajuta, in nodul cod al muncii este prevazuta undeva si un articol ref.discriminare ref.varsta? si unde anume? si unde as mai ... (vezi toată discuția)
Discriminare la angajare? serian serian buna seara am o intrebare am cerere depusa pentru angajare din anul 2004 la sc oil terminal de atunci s-au facut ...angajari pe criterii ...am fost in audiente ... (vezi toată discuția)
Protectie legala impotriva discriminarii la locul de munca pe criterii de identitate de gen / orientare sexuala kayra-nuray kayra-nuray Bună ziua, Sunt o persoană transgender male-to-female și aș dori să știu în ce conditii pot divulga identitatea mea de gen angajatorului, dacă îmi ... (vezi toată discuția)