avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... procura ridicare pensie pentru o persoana ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

procura ridicare pensie pentru o persoana institutionalizata intr-un camin de batrani

buna ziua, cum pot sa procedez , pentru ridicarea drepturilor banesti , in cazul mamei soacre, care are 92 ani, si se afla internata intr-un camin de batrani. mentionez ca nu mai are pe nimeni, sotul meu a decedat acum 6 ani. de atunci eu o ingrijesc. de o saptamina am internat-o, deoarece nu mai puteam sa fac fața situatie. eu mi -am asumat raspunderea pt ea la internare. nu am stiut pina acum ca nu are desemnata o persoana care poate sa ii ridice pensia din cont. pensia imi este necesara pt plata taxelor la camin.
Cel mai recent răspuns: vldsin , utilizator 15:49, 25 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
dacă doamna este în deplinătatea facultăților mintale, un notar se poate deplasa la căminul de bătrâni pentru a întocmi procura.
va multumesc.
Si dacă nu este în deplinatatea facultatilor mintale cum procedez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carduri noi bătrâni în cămin gapo gapo Bună seara, Părinții mei sunt internați la un cămin de bătrâni. Le plătesc căminul din banii de pensie pe care ii primesc amândoi pe card. Acum le ... (vezi toată discuția)
Situatie critica pentru un batran bolnav MENGHINA MENGHINA Buna ziua ! Va rog dac a stie cineva cum as putea rezolva aceasta situatie mai speciala: este vorba despre un batrin de 83 de ani care este singur,sotia ... (vezi toată discuția)
Mamei mele i s-a blocat contul bancar in care primeste pensia ... prettydaniola prettydaniola Mamei mele i s-a blocat contul bancar in care primeste pensia pt ca nu a putut semna documentele de actualizare a datelor. Are 86 ani si probleme grave de ... (vezi toată discuția)