avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Amenintat de presedintele blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Amenintat de presedintele blocului

Buna seara,
Astazi am fost amenintat de presedintele blocului in diverse moduri, cea mai mai sonora care imi creaza o stare de neliniste si nesiguranta este: “cat timp o sa fiu eu presedinte in acesti bloc o sa ai numai probleme”.
Ce pot sa fac in privinta asta din punct de vedere legal?
Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 17 Ianuarie 2022
mangusta86, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:53, 18 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai nimic, ,daca va ameninta cu bataia si avea un par in mana va speria,daca are 80 de ani si 42 de kg nu ar trebui sa va sperie.Pt a fi vorba despre o infractiune de amenintare ar trebui sa va provoace o stare de teama justificata.Daca era un fost puscarias condamnat pt omor si va ameninta cu moartea era ceva daca la nervi un nea caisa va spune 2 vorbe la modul general nu e amenintare.Puteti sa face ti plangere dar pierdeti timp.si escaladati conglictul.
Ultima modificare: Marți, 18 Ianuarie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare - procedura plangere monica75 monica75 As dori sa stiu ce masuri se pot lua impotriva cuiva care te ameninta ca iti face rau, acea persoana este cetatean strain. (vezi toată discuția)
Incadrare fapta cocoxxl cocoxxl Va rog sa ma ajutati si pe mine cu incadrarea unei fapte Speta pe scurt:conflict spontan ,inculpatul aplica victimei intr-o perioada foarte scurta de timp ... (vezi toată discuția)
Injurii si amenintare abrassu abrassu Am avut un conflict cu o vecina de scara,am injurat putin si i-am zis sa se fereasca de mine,atat,ea a vorbit cu vecina ei de palier sa-i fie martora,cu toate ... (vezi toată discuția)