avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna, Ca urmare a unui conflict de natura juridica un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna, Ca urmare a unui conflict de natura juridica un angajat ...

Buna,

Ca urmare a unui conflict de natura juridica un angajat al primariei din localitate a realizat o filmare cu 5 autoturisme stationate intr-o parcare publica, inclusiv autoturismul meu, sustinand in filmulet ca acestea sunt stationate abuziv si instigand la violenta asupra proprietarilor. Totodata, au fost incalcate si normele GDPR, numerele de inmatriculare fiind vizibile si facand astfel posibila identificarea proprietarului. Am incercat sa fac o sesizare la politia din localitate, dar nu au vrut sa primeasca o reclamatie sustinand ca nu face obiectul activitatii lor. Rog urgent un raspuns, deoarece persoana care a realizat videoclipul este in concomitent si presedintele asociatiei rromilor din localitate si ameninta in scris, la postare, cu faptul ca proprietarii vor fi agresati de catre rromii din comunitate!
Cel mai recent răspuns: Ami98 , utilizator 07:55, 18 Ianuarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj stefan_ruxandra stefan_ruxandra ma puteti ajuta?nush daca ma adresez pe forumul care trebuie, dar iata ce vroiam sa va intreb:am o prietena care s-a despartit de prietenul ei, iar acesta are ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. conform gdpr filmatul pe drumurile publice, a vehiculelor ... Dancolt79 Dancolt79 Buna ziua. Conform GDPR filmatul pe drumurile publice, a vehiculelor cu numerele lor de inmatriculare, intra sub incidenta reglementarilor GDPR cu privire la ... (vezi toată discuția)
Radiere auto la cererea proprietarului si scutire de la impozit DumitruLila DumitruLila Buna ziua! Ce trebuie facut ca sa poti sa scoti o masina de la Administratia Financiara adica sa nu o mai ai in rol si sa nu mai platesti impozit? ... (vezi toată discuția)