avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Socrii mei au donat apartamentul în care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Socrii mei au donat apartamentul în care locuiesc ...

Bună ziua,
Socrii mei au donat apartamentul în care locuiesc băiatului cel mic, fratele soțului meu, întrebarea este dacă se poate modifica actul de donație și imobilul să fie trecut pe numele ambilor copii, adică pe numele soțului și frateleui cel mic?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: veronicavera , utilizator 13:55, 18 Ianuarie 2022
Nu.
Contractul odata incheiat nu se modifica.
Daca donatia a fost incheiata fara nicio clauza, proprietarul apartamentului este cumnatul dvs.
In masura in care acesta este de acord, ii poata dona fratelui sau (sotului dvs) jumatate din imobil.
Vă mulțumesc pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un apartament donat de mama fiului se poate ulterior trece si pe numele sotiei? foxyvanila foxyvanila daca soacra a donat apartamentul fiului ei fara a trece in acte si nora se mai poate face ceva ca nora sa apara ulterior pe contract sau carte funciara astfel ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare. Crystyana30 Crystyana30 Buna ziua, Speta este urmataorea: socrii vor sa treaca apartamentul pe numele sotului ( sotul mai are un frate), socrii cel mai probabil vor dori sa existe si ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare contestat george201011 george201011 Salutare... Sunt nefericitul posesor impreuna cu sotia al unui apartament cumparat de la socrii sotia mai are 4 frati din care unul ameninta cu judecata ... (vezi toată discuția)