avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum schimb destinatia unei cladiri din sediu ferma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum schimb destinatia unei cladiri din sediu ferma (FERMA) in ...

Cum schimb destinatia unei cladiri din sediu ferma (FERMA) in locuinta? Detin 2 terenuri: 1 intravilan cu nomenclator stradal si 1 extravilan- lipit de primul, pe care la momentul 2016-2017 am construit un sediu ferma. Acum am ajuns sa locuim in el. Terenul de sub constructie a fost scos din circuitul agricol.

Alte discuții în legătură

Teren intravilan, folosinta actuala teren agricol polarbear2 polarbear2 Buna ziua, Problema mea sta in felul urmator. Am posibilitatea de a cumpara un teren intravilan care are ca folosinta actuala: faneata. Conform ... (vezi toată discuția)
Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)
Scoatere din circuitul agricol patraulea patraulea Buna ziua,este vb de un teren scos din circuitul agricol,pe care s-a obtinut o autorizatie de constructie.La cadastru nu s-a facut modificarea si apare tot ... (vezi toată discuția)