avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara. Mai pot beneficia, anul acesta, de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara. Mai pot beneficia, anul acesta, de primirea voucherelor ...

Buna seara. Mai pot beneficia, anul acesta, de primirea voucherelor de vacanta pentru anul 2021, daca am lucrat doar pana in luna august( inclusiv) intr-o institutie de stat? Multumesc anticipat pentru suport si lamuriri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:27, 19 Ianuarie 2022
In 2021 nu s-au acordat vouchere de vacanta la bugetari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - potrivit o.u.g. nr.131 din 17 decembrie 2021 privind ... oanaportar oanaportar Buna ziua - potrivit O.U.G. nr.131 din 17 decembrie 2021 privind modificarea şi completarea unor acte normative, precum şi pentru prorogarea unor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt angajata in sistemul bugetar din luna noiembrie ... Moninica Moninica Buna ziua! Sunt angajata in sistemul bugetar din luna noiembrie 2020. Doar astazi 04.01.2021 am aflat ca am dreptul de a primi vouchere de vacanta pentru anul ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta ancutacostel ancutacostel Buna ziua ! Daca anul acesta voi primi vouchere de vacanta , pentru anul 2020-2021, si inainte de sfarsitul anului (luna Decembrie), voi iesi la pensie, cum ... (vezi toată discuția)