avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dacă la succesiune după moartea tatălui,nu ne-am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dacă la succesiune după moartea tatălui,nu ne-am inteles cu ...

dacă la succesiune după moartea tatălui,nu ne-am inteles cu frați ,și mama in instanță nu aveam acte doveditoare. Acum cine are certificat de moștenitor.
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 11:51, 19 Ianuarie 2022
Stabileste instanta prin hotarare cine are calitate de mostenitor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat calitate de mostenitor sau hotarire judecatoresca care sa tina loc de vinzare-cumparare. dorudoru dorudoru In fapt suntem 2 frati vitregi ! Radu si Marcel . Tatal meu ( Radu ) dupa moartea mamei mele cin eu aveam 3 ani , sa recasatorit cu o alta femeie.Din aceasta ... (vezi toată discuția)
Cum este mai bine ? ce acte sa facem in cazul in care vinzatorul ne tot amina ? dorudoru dorudoru In fapt suntem 2 frati vitregi ! Radu si Marcel . Tatal meu ( Radu ) dupa moartea mamei mele cin eu aveam 3 ani , sa recasatorit cu o alta femeie.Din aceasta a ... (vezi toată discuția)
Succesiune Lacd Lacd 5 frati mostenesc in 1997, dupa moartea parintilor, terenuri agricole, paduri, livezi, casa parinteasca.....Nici pana la aceasta ora nu au impartit bunurile ... (vezi toată discuția)