avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! Am o întrebare si sper sa primesc un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! Am o întrebare si sper sa primesc un răspuns... ...

Buna ziua ! Am o întrebare si sper sa primesc un răspuns... tatal meu vitreg a decedat acum cativa ani in Turcia el fiind din Turcia .. eu am fost recunoscut de către el la naștere ca fiind copilul lui biologic deoarece tatal meu "biologic" nu a venit atunci ... tatal meu vitreg a fost împreuna cu mama mea fara căsătorie si a trăită o parte de ani aici in România , el fiind însurat in Turcia si având inca 3 copii din singura lui căsătorie.. din ce stiu eu este ca a avut in Turcia 2 case si cateva terenuri si soția lui a decedat înaintea lui cu cateva luni rămânând doar eu si copii lui (fratii mei vitregi),întrebarea este eu pot sa moștenesc vrun bun de la el? Si cum pot afla ce pot moștenii?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:43, 19 Ianuarie 2022
Daca pe certificatul de nastere figureaza ca tata persoana care spuneti ca va este tata ca urmare a recunoasterii , puteti doar sa va interesati conform legislatiei de la locul unde se afla bunurile (adica in Turcia si potrivit legislatiei din Turcia) daca s-a dezbatut succesiunea, ce drepturi vi dse cuvin si daca exista bunuri care sa va fie atribuite de pe urma defunctului cetatean turc.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2022
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

In certificatul meu de naștere figurează ca tatal meu.

Si cum ma pot interesa in Turcia? Printr un avocat din Turcia ? Si cum pot lua legatura ?
gi-jane2, moderator
prin internet, cum altfel ?
veti avea neevoie si de un translator
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune mama vitrega rotarualin rotarualin BUNA ZIUA VA ROG SA MA AJUTATI IN LEGATURA CU O PROBLEMA LEGATA DE SUCCESIUNE (dupa tata ) CU MAMA MEA VITEGA Tatal meu a murit, in urma lui a ramas: ... (vezi toată discuția)
Recunoastere copil oana12 oana12 am o intrebare.??????????????Ce se poate intampla cand o mama declara,la un moment dat, ca minorul aflat in grija ei ,rezultat dintr-o relatie de concubinaj, ... (vezi toată discuția)
Succesiune vittorio1 vittorio1 Buna ziua si felicitari pentru modul in care reusiti sa dati o mana de ajutor noua,celor care in anumite momente santem pur si simplu dezorientati.Problema mea ... (vezi toată discuția)