avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu clarificari pentru ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu clarificari pentru urmatoarea ...

Buna ziua,
As dori sa ma ajutati cu clarificari pentru urmatoarea situatie:
Firma noastra vinde prin SICAP, iar in 15.12.2021 o autoritate a finalizat procesul de achizitie pentru niste produse realizate la comanda de catre noi, termenul de livrare produse fiind de 60 de zile.
Dupa finalizarea achizitiei in SICAP, firma noastra a trimis catre autoritate draftul de contract pentru discutie si semnare. Problema este ca au trecut mai mult de 30 de zile de la achizitie, autoritatea nu da semne ca ar vrea sa finalizeze cu semnarea contractului.
Ce riscuri sunt pentru noi, din punct de vedere al termenului care se scurge in defavoarea noastra?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Clauza la capitolul modificarea/rezilierea contractului soazig soazig Cum se interpreteaza acest articol din contractul propus de catre AC? \\"Achizitorul poate să renunţe definitiv la achiziţia de cantităţi parţiale de ... (vezi toată discuția)
Achizitie publica -ofertant neserios aditzaabm aditzaabm buna ziua!am si eu o problema cu un participant la licitatiile publice electronice de achizitie pe care le-am desfasurat. Acesta intotdeauna reuseste sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, institutia x a achizitionat prin sicap (achizitie ... MariusAni MariusAni Buna ziua, Institutia X a achizitionat prin SICAP (achizitie directa) produsele Y in valoare de Z lei. Inainte de a demara procedura am discutat la telefon ... (vezi toată discuția)