avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara.Când ar trebui să ies la pensie,în ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara.Când ar trebui să ies la pensie,în situația în ...

Bună seara.Când ar trebui să ies la pensie,în situația în care am absolvit liceul pedagogic în 1981,lucrez neîntrerupt de atunci ,ca învățătoare,sunt născută pe 24 iulie 1962,nu am copii.

Alte discuții în legătură

Când pot ieși la pensie,în următoarele condiții:sunt născută ... Loan Loan Când pot ieși la pensie,în următoarele condiții:Sunt născută pe 24 iulie 1962,lucrez în învățământ (sunt învățătoare)din 1 ... (vezi toată discuția)
Virsta de pensionare ADINABODESCU ADINABODESCU Sunt nascuta pe 22.12.1962.Lucrez din 1981.In luna iulie 1987 am facut intrerupere pentru cresterea celor 2 copii,pina in mai 1989.Apoi am lucrat neintrerupt ... (vezi toată discuția)
educator / invatator : buna ziua! am terminat facultatea de arhitectura, insa acum dupa ... gtabacu gtabacu Buna ziua! Am terminat facultatea de arhitectura, insa acum dupa ce am devenit mamica imi doresc sa devin educatoare sau invatatoare. Ce studii ar trebui sa ... (vezi toată discuția)