Buna ziua
In urma cu 2 luni am fost implicat intr-un accident rutier produs din vina mea din care a rezultat avarierea a doua masini.In prima masina lovita se aflau 2 persoane din care soferul a fost dus de urgenta la spital pentru investigatii cealalta persoana neavand nimic.Am insotit persoana respectiva la spital unde i s-au facut RNM si fond de ochi fiind singurele care au fost solicitate de catre medicii de urgenta.In urma acestora s-a constatat ca nu este nici-o problema medicala.Dupa o perioada de 2 luni am fost solicitat de catre persoana accidentata cerandu-mi o suma de 3000 de E justificandu-mi faptul ca soc de asig nu l-a despagubit indeajuns ptr autoturism si ca la nevoie poate sa aduca si certificat medico legal .Nu stiu in ce masura acesta a scos acel certificat deoarece la consult nu a reesit nimic.Accidentul s-a produs pe 9 nov deci au trecut cele 60 de zile termen in care putea sa depuna plangere si nu am fost instiintata pana la data de azi.Va intreb daca nu a depus aceasta plangere mai are dreptul sa o depuna, de dosarul meu unde ma pot interesa si daca am acces la elsi daca in urma unui proces refuzand sa-i achit suma are sanse sa il castige.
Buna ziua! Am si eu o intrebare, daca poate cineva sa-mi raspunda, va rog: Am produs un accident de circulatie, am lovit cu masina pe trecerea de pietoni.Vina este a mea. Victima este internata, a suferit doar fractura mainii stangi care trebuie sa sufere mai multe interventii chirurgicale. Mi-a fost deschis dosar penal cu neinceperea urmaririi penale. Am ajuns la intelegere cu victima sa retraga plangerea in schimbul unei sume de bani. Cum trebuie sa procedez? Victima este va fi supusa unei operatii si are nevoie de bani cat mai repede. Este suficient ca in momentul in care ii dau bani sa scrie de mana o declaratie pe proprie raspundere ca este deacord sa primeasca suma de bani in schimbul retragerii plangerii in prezenta a 2 martori, sau trebuie in prezenta unui notar? Aceasta declaratie are insemnatate juridica? Imi este teama ca ii dau banii, scrie aceasta declaratie, iar ea ulterior sa se razgandeasca sa nu vrea sa mearga la politie sa retraga plangerea? Daca depune declaratie la politie ca renunta la plangerea penala dosarul se va inchide aici?
Accident auto
Ioan Ciobanu
@oky_doky_doky
Problema dvs fiind diferita de cea a topicului in care ati posta-o am creat acest nou subiect in care transcriu mesajul dvs.
Buna ziua! Am ... (vezi toată discuția)