avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... locuiesc la parter. teava de incalzire care deserveste ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

locuiesc la parter. teava de incalzire care deserveste bucataria ...

locuiesc la parter. teava de incalzire care deserveste bucataria si sufrageria s-a spart in subsol iar reparatia nu se poate face decat prin spargerea pardoselii mele-bloc construit in 1963-care este acoperita cu gresie. cine suporta toate daunele din bucatarie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:38, 20 Ianuarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Leguitorul in cuprinsu disp L nr 196/2018 a prevazut obligatia asociatiei de proorietari sa asigure starea tehnica a partii comune d econdominiu constructii si instalatii
In speta ,asociatia de proprietari are obligatia legala sa asigure inlocuirea instalatiei defecte,fara insa a asigura si finisajele la partea privata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În apartamentul paralel cu al meu s-a spart țeava de scurgere ... AND3 AND3 În apartamentul paralel cu al meu s-a spart țeava de scurgere a apei către canalizare.Tin sa mentionez ca nu era coloană comună. Invocând Legea 196/2018 ... (vezi toată discuția)
Sifonul de pardoseala trebuie schimbat gev gev Buna ziua, Am urmatoarea situatie: se pare ca sifonul din baia mamei mele (care sta la parter) este stricat si s-a deteriorat plafonul din subsol. Asociatia ... (vezi toată discuția)
Prejudiciu teava comuna sparta AlissaT AlissaT Buna ziua! Am neaparat nevoie de raspunsul la intrebarea: daca s-a spart o teava comuna de la baie in dreptul apartamentului meu, cine plateste reparatiile, ... (vezi toată discuția)