avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Am nevoie va rog de niște sfaturi pentru viitorul meu ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Am nevoie va rog de niște sfaturi pentru viitorul meu ca student. Buna ziua. Am câteva nelămuriri legate de ceea ce as dori sa ...

Buna ziua. Am câteva nelămuriri legate de ceea ce as dori sa fac mai departe și as avea nevoie de niște răspunsuri de la cineva care îmi poate oferi siguranța. Momentan locuiesc in Germania și as dori sa încep facultatea de drept la distanta in cadrul universității din Cluj. După terminarea studiilor de licența as dori sa profesez ca și avocat in Elveția. Îmi puteți spune dacă se poate si care ar fi principalii pași sau obiective pe care trebuie sa ma axez sau dacă am șanse sa îmi îndeplinesc visul? Va mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: Andrei farcas , utilizator 12:30, 20 Ianuarie 2022
Nimeni nu va poate oferi ceea ce cereti...
Ca un sfat... Vedeti prima data care sunt conditiile de a profesa ca avocat in Elvetia si apoi decideti ce faceti mai departe.

Bafta!

In ce sens nimeni nu îmi poate oferi ceea ce cer?
Ionut.ion a scris:

Nimeni nu va poate oferi ceea ce cereti...
Ca un sfat... Vedeti prima data care sunt conditiile de a profesa ca avocat in Elvetia si apoi decideti ce faceti mai departe.

Bafta!

Cum v-am spus si mai sus, nu cred ca este cineva pe acest site care va poate spune sigur ( oferi siguranta) ca daca terminati studiile in drept la distanta din cadrul acelei universitati o sa puteti profesa ca avocat in Elvetia pentru ca nu cred ca este cineva care sa cunoasca cerintele elvetiene in acest domeniu.

De aceea am spus ca mai inainte sa va interesati care sunt aceste cerinte ( sau mai asteptati si alte raspunsuri ca poate ma insel si chiar exista cineva aici care sa le cunoasca si indrume) si apoi vedeti ce faceti..

Nu cred ca va poate spune cineva "Termina studiile de care zici si maine esti avocat in Elvetia", daca de "siguranta" asta intrebati.
Am înțeles acum. Va mulțumesc pentru mesaj .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii universitare de masterat in cadrul stiintelor juridice eduuard eduuard Dupa terminarea studiilor in cadrul Facultatii de Stiinte juridice ce master poti urma, care sa nu necesite vechime in domeniu? De exemplu in ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)
Facultatea la zi sau la distanta/ifr ? ContSters183660 ContSters183660 Ce parere aveti de invatamantul la distanta pentru facultatea de drept (la stat)? Trebuie sa aleg intre Universitatea Cuza la ZI sau Universitatea Lucian ... (vezi toată discuția)
Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)