avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz cim durata determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz cim durata determinata

Buna dimineata,

In cazul unui CIM perioada determinata care este durata preavizului in situatia in care respectivul angajat ar putea fi concediat din motive ce nu tin de activitatea profesionala?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 09:16, 13 Ianuarie 2010
Daca se doreste incetarea raporturilor de munca inainte de expirarea duratei ptr care a fost incheiat CIM pe perioada determinata, atunci preavizul este de 20 zile lucratoare.
Salariatii angajati pe durata determinata beneficiaza de aceleasi drepturi ca si cei angajati pe durata nedeterminata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta intre contract determinat si nedeterminat ContSters75393 ContSters75393 Buna ziua.Vreau sa va intreb si eu care este diferenta dintre un contract de munca determinat si unul nedeterminat.Va pun acesta intrebare ptr. ca sint angajat ... (vezi toată discuția)
Preaviz in cazul contractului de munca pe durata determinata cld cld Buna, In cazul in care contractul meu de munca este unul pe durata determinata mai trebuie sa respect termenul de preaviz? Motivul pentru care intreb ... (vezi toată discuția)
Concediere -contract determinat tybysan tybysan Buna seara , Pe 12.09.2013 am fost angajat cu contract pe perioada determinata de 90 zile,insa pe 23.10.2013 am fost anuntat telefonic ca de a2a zi numai ... (vezi toată discuția)