avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Rol nominal unic
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Rol nominal unic

Buna ziua, va rog daca ma puteti lamuri. Eu si sotul meu detinem o locuinta in orasul Stefanesti, jud. Arges. Numarul de rol nominal unic este pe numele Ve... A.... si Corina...La nr de rol, este trecut doar CNP ul sotului. Al meu nu este. Imi puteti spune, este corect, au omis cei de la Primarie sa treaca CNP, pot merge eu sa cer completarea, sau trebuie tot sotul meu ? Casa este bun comun, construit impreuna. Multumesc de raspuns.
Ultima modificare: Joi, 20 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Imposibilitate de a plati impozitul ioanagertrude ioanagertrude Buna seara. Am o nelamurire cu privire la cazul unei persoane care este divortata, partajul nu s-a facut iar fostul sot este condamnat la inchisoare. Femeia ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se poate modifica numarul nominal unic al casei ... monicaa18 monicaa18 In ce conditii se poate modifica numarul nominal unic al casei propietate personala? Multumesc! (vezi toată discuția)
Certificatul fiscal persoane fizice cool123 cool123 daca certificatul fiscal emis pentru persoana fizica iar el atesta ca la adresa de domiciliu figureaza sotul si sotia cu datele de identificare ale sotului , ... (vezi toată discuția)