Bună seara!
Care sunt șansele să primesc custodie totală (sau cum se cheamă), dacă încă actualul meu soț nu se interesează de copil? Suntem despărțiți de 2luni jumătate și l a vizitat de 2ori, a câte 30min. Astăzi a fost ziua copilului și abia la 10 seara l a tras inima să dea un mesaj, să ne întrebe ce facem. Menționez că am mesaje în care spune să l lăsăm în pace și că nu l interesează de copil. Am vreo șansă? Ce pași ar trebui să urmez?
Mulțumesc, seară bună!
Daca era vorba de ani de zile in care nu se interesa,nu platea pensie,nu va contacta erau sanse,in situatia dvs actuala nu sunt.Maii asteptati,strangeti probe ca nu se implica si apoi contactati un av.
Cand si daca veti cere divortul, veti cere sa exercitati singura autoritatea parinteasca, ca minorul sa aiba locuinta la dvs si tatal sa plateasca 1/4 din salariu ca pensie de intretinere
Custodie minor
alexaoborox
Buna seara. M-am despartit de sotul meu atunci cand am aflat ca sunt insarcinata si am depus actele de divort la notar atunci cand eram insarcinata in 3luni, ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului
Dianaanca
Buna..eu si sotul meu avem un copil de 2 anisori.de ceva timp ma gandesc sa divortez ,dar el ma ameninta ca imi ia copilul,ti-n sa precisez ca el lucreaza si ... (vezi toată discuția)