avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Anulare carte de identitate!?!?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Anulare carte de identitate!?!?

Acum 2 ani am ajutat un rudă să obțină pentru cumnatul ei, verișorul ei și soția cumnatului ei în vederea obținerii cărți de identitate adică i-am luat în spațiul locativ. Aceste 3persoane nu locuiesc la adresa mea ci locuiesc la adresa rudei mele iar de aproape 1 an jumate sunt plecate din țară și la adresa mea apar fel și fel de facturii de telefoane rate la bănci,amenzi circulație etc. Acum și întrebarea :Se mai poate anula acea cerere de luare în spațiu a acelor 3 persoane și anularea cărților de identitate la evidenta populatiei?

Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2022
tiberiu448, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:04, 21 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Viza de uare in spatiu se acorda in baza unui contract pentru termenul de 1 an de zile
Daca beneficiarii nu locuiesc efectiv la adresa sau sunt plecati din tara,,va revine dreptul sa informati autoritatile
In speta,pentru a nu mai primi comunicarile postale,informati oficiali emitentii ca persoanele pe numele carora au fost incheiate si comunicate documente ,nu mai locuiesc la respectiva adresa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum verifica cei fara adresa postala citatiile? silentk6 silentk6 Nu mai am o locuinta in proprietate, stau cu chirie, si, ipotetic vorbind, in cine stie ce incident la care am fost martor ma citeaza cineva in instanta, unde ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu dupa vanzare apartament giglia giglia Buna ziua,sunt nou venita in Forum si am nevoie de ajutor in a ma lamuri cu privire la schimbarea domiciliului.Am fost pana ieri,proprietara unui apartament pe ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu mitzubabau mitzubabau Am inchiriat un apartament in baza unui contract de inchiriere inregistrat la fisc pana in data de 01.08.2014. Chiriasul care este din alt judet are un copil ... (vezi toată discuția)