avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara,avem un proces pe rol ptr contestare la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara,avem un proces pe rol ptr contestare la executare ...

Buna seara,avem un proces pe rol ptr contestare la executare din 17.03.2021,pe 14.07.2021 sa dat pronuntarea:se respinge cererea ca tardiv formulata,sotul are o datorie la banca de 10 ani,care a fost preluata de o firma de recuperare,in toti acesti ani nu a mai platit deloc si nici nu au putut.o recupera in vreun fel,avocatul pe care il avem ne.a spus ca se prescrie daca in timp de 3 ani nu au putut.o recupera,a facut apel imediat cum sa dat solutia dar din iulie anul trecut nu sa dat termen ptr apel,am fost sa intrebam la tribunal de ce nu pleaca dosarul la judecatorie si ni sa zis ca e blocat,nu stim de ce,avocatul nu mai rasp la tel..e din Gl,cand l.am angajat ni sa spus ca putem castiga procesul si ca va dura doar 3 termene,au trecut 6 luni de cand a facut apelul si de atunci nu mai stim nimic,ce putem face in cazul acesta?ne e teama ca se va inchide dosarul daca el nu va face nimic si am platit o gramada de bani,va rog ce ne sfatuiti sa facem
contestatia la executare se depune in termen de 15 zile de cand ati aflat de executare, daca ati depus-o mai tarziu de aia e respinsa ca tardiv formulata si daca ati depus tarziu, degeaba ati formulat apel.


gi-jane2 a scris:

contestatia la executare se depune in termen de 15 zile de cand ati aflat de executare, daca ati depus-o mai tarziu de aia e respinsa ca tardiv formulata si daca ati depus tarziu, degeaba ati formulat apel.


A depus apelul imediat la 2 zile, si asa a ramas,dosarul e blocat in tribunal,nu a plecat la judecatorie ptr apel din cauza pronuntari..ca tardiv formulata,nu stiu ce inseamna
Doar el va poate lamuri.
Aveați șanse sa câștigați procesul.
problema e ca v-a respins contestatia la fond, daca ati deus-o tarziu, degeaba ati facut apel
Dosarul se afla la judecatorie sau la tribunal? Fondul s-a judecat la judecatorie. Daca dosarul este la Tirbunal, ar trebui sa se acorde termen.

Alte discuții în legătură

Malpraxis avocat gheorghe22 gheorghe22 Cum poti recupera onorariu plus cheltuieli de la Avocat in situatia in care am platit pt a se face Apel iar acesta s-a facut tardiv, Desi a facut contestatie ... (vezi toată discuția)
Revizuire recurs - cu sau fara avocat? joedoe48 joedoe48 Buna ziua, Pe scurt: Acum un an tribunalul a dat o decizie definitiva si irevocabila (dupa respingerea recursului depus de firma X). In iunie 2015, firma X a ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare dorudrg dorudrg buna ziua.astazi 22.03.2018 am avut un proces cu cei de la kruk in legatura cu o suma de bani datorata in urma unui credit bancar din 2008 instanta mi.a ... (vezi toată discuția)