avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna,Am 50 de ani si Am avut transplant de ficat in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna,Am 50 de ani si Am avut transplant de ficat in urma cu 8 ...

Buna,Am 50 de ani si Am avut transplant de ficat in urma cu 8 ani .Pot sa beneficiez de pensie de invalidate permanenta,nerevizuibila ?Avind in vedere ca sint in pensie de gr 3 de 4 ani si inainte am avut gr 2 de inaviditate vreo 10 ani.

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am cateva intrebari. sunt pensionar invaliditate gr. ... adriankiss69 adriankiss69 Buna ziua. Am cateva intrebari. Sunt pensionar invaliditate gr. III, nerevizuibil, Detin un certificat de incadrare in grad de handicap accentuat cu ... (vezi toată discuția)
Pensionare 4 ore pe zi mircic1984 mircic1984 Buna ziua!Sunt bolnav de schizofrenie.Am certificat de handicap permanent nerevizuibil grad accentuat.Lucrez la un magazin 8 ore pe zi.Vreau să mă pensionez ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie de invaliditate mihaela.ion mihaela.ion Buna ziua, Eu am dosar de pensie de invaliditate grad 3 din 2013, având voie sa lucrez maxim 4 ore pe zi. In 2020 am solicitat sistarea plății ... (vezi toată discuția)