avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Trecere bunuri de pe o firma existența pe una noua!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Trecere bunuri de pe o firma existența pe una noua!

Buna ziua!
In 2018 am înființat o firma neplătitoare de TVA, fiind asociata cu tata copilului meu 50/50, eu fiind administrator, el fiind angajat in alta parte, eu m-am ocupat si implicat in firma, eu am muncit in tot acest timp, aducând-o unde este astăzi! Din motive personale, ne-am separat, i-am cerut sa iasă din firma, răspunsul lui fiind negativ, eu vreau sa ies din încurcătura aceasta și nu știu cum!
M-am gândit sa deschid o firma noua, si oare pot vinde de pe firma veche tot ce am spre firma noua și sa ies din firma veche?
Și nu știu cum sa fac cu punctul de lucru, ca o sa fie tot acolo!
Ajutați-ma, sa ies din aceasta incurcatura!
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Nou asociat in srl AndreiBogdanG AndreiBogdanG Buna ziua, Sunt administratorul si unicul asociat al unei SRL din Noiembrie 2011. Vreau sa ma asociez cu inca o persoana in vederea accesarii unor furnizori ... (vezi toată discuția)
Iesire asociat dintr-un s.r.l. iulianx2000 iulianx2000 Buna ziua, suntem doi administratori ce am infiintat un S.R.L. in anul 1998 cu participatiune 50% - 50% fiind rude, cumnati, Eu nu mai am nici un fel de ... (vezi toată discuția)
Retragere din asociatia de proprietari a cartierului Ozana_ Ozana_ Buna ziua, As dori sa stiu cum pot iesi din Asociatia mamut care administreaza aprox 15 blocuri ale cartierului, in conditiile in care sunt proprietari in ... (vezi toată discuția)