avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, Acum 8 luni am depus la politie o plangere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, Acum 8 luni am depus la politie o plangere impotriva ...

Buna seara,
Acum 8 luni am depus la politie o plangere impotriva sotului meu, pentru amenintari si loviri. Plangerea a fost depusa in urma apelului la 112 si a deplasarii la domiciliul nostru al patrulei de politie.
Nu era prima oara cand sunam la 112. Domnii politisti au incercat sa aplaneze conflictul dar sotul meu a devenit violent si cu ei si a fost nevoie sa il duca la sediul politiei. Nu am solicitat ordin de protectie , pentru ca a doua zi m-am mutat de la domiciliu. Am depus la dosar probe mai putin certificat medico legal (nu am fost sa scot certificat).
Dosarul inca nu a ajuns la parchet...Politia spune ca sunt prea putine probe.. Ce as putea face?

Cel mai recent răspuns: elena-ramona , utilizator 18:40, 1 Februarie 2022
Pai ce probe ati depus la dosar? Nu ati facut exact ce era mai important, adica sa solicitati un ordin de protectie si sa scoateti certificat medico legal.
Buna ziua, există la dosar înregistrare audio de pe telefonul meu si înregistrare video de la patrula de poliție ( sotul meu m-a amenințat si a incercat sa ma lovească si față de ei, și a sărit la bătaie si la ei).
Păi față de asemenea probe ar fi trebuit trimis în judecată. Separat de ce a făcut față de dumneavoastră, fapta de a sări la bătaie cu polițiștii reprezintă infracțiunea de ultraj.
Acuma, sigur, depinde de ce se vede/aude exact în acele înregistrări...
Buna seara, in inregistrarea mea se aude foarte clar, se poate sesiza cu usurinta si momentul in care sunt lovita si amenintarile cu moartea pe care mi le aduce ( si nu sunt primele), dar pe nimeni nu intereseaza nimic. Daca nu se trimite dosarul in instanta, macar politia putea sa dea o rezolutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bataie in afara unu bar bogdan.bogdan bogdan.bogdan Buna seara, In urma cu o spatamana, un individ agresa persoanele din barul pe care il administrez (punea mana pe fund fetelor, darma sticle de pe masa ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu politia romana Antik Antik Avem urmatoarea speta : Un var de-al meu a dat muzica tare la ora tarzie din noapte. A venit politia romana ,patrula mixta compusa din politisti locali si ... (vezi toată discuția)
Plangere, cerere ordin de restrictie. FlorianFlorian FlorianFlorian Salut. Am primit un apel de la un baiat, minor, care ma ameninta sa nu mai vorbesc cu prietena lui. Eu am 18 ani impliniti. Am vrut sa clarific treaba si ... (vezi toată discuția)