avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună seara! Am și eu o problemă și nu știu dacă ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună seara! Am și eu o problemă și nu știu dacă pot sa ...

Bună seara! Am și eu o problemă și nu știu dacă pot sa o rezolv. Am cumpărat de la un magazin gresie în valoare de 9000 de lei cu livrare la 7 zile ,s-a livrat la 3 săptămâni, problema este că acasă a ajuns o gresie mult mai subțire față de ce au expus în magazin, de atunci mă tot plasează de la șeful magazinului la reprezentantul fabricii și tot așa, acum deja îmi spun că nu pot sa mai fac o reclamatie că au trecut 30 de zile ,știe cineva ce pot sa mai fac?
Cel mai recent răspuns: Elena8o , utilizator 00:23, 25 Ianuarie 2022
reclamatie la anpc, trebbuie sa dovediti ce sustineti.
Sa dovedesc ce anume ?

gi-jane2 a scris:

Eu am cumpărat 85 de m2 gresie dintre care 80m2 cu dimensiuni de 14.7×89 și 5 m2 cu dimensiuni de 22.1×89,cei 5 metri au grosimea corectă, cei 80 este mult mai subțire,menționez ca pe paletarul din magazin amândouă plăcile una lângă alta aceeași grosime (am poze) probabil dacă cumpăram doar o singură dimensiune nu puteam vedea diferența de 4 mm grosime. Răspunsul lor inițial a fost ca s-a schimbat matrița in fabrică dar calitatea este aceeași ,

Elena8o a scris:

Sa dovedesc ce anume ?

gi-jane2 a scris:

Ultima modificare: Duminică, 23 Ianuarie 2022
Elena8o, utilizator
Sa dovedesc ce anume ?

ca ati platit o grosime si ati primit altceva
daca grosimea nu este in specificatie (din cunostintele mele tehnice generale, nu e, insa n-o luati de buna 100%), rezulta ca produsul e conform.

Alte discuții în legătură

Drept retur 14 zile lorandreea lorandreea Buna ziua, se poate sa ma ajutati cu o informatie de specialitate in situatia urmatoare? Am cumparat o saltea de pe un site, pe care am desigilat-o cand am ... (vezi toată discuția)
Garantie telefon anulata in mod fraudulos iceblow iceblow Buna ziua , saptamana aceasta am intampinat o problema care voi incerca sa o descriu in randurile de jos cat mai bine si in cat mai putine cuvinte. Pe data de ... (vezi toată discuția)
Plângere penală pentru pagubă după o achiziție online. o putem face la poliție sau trebuie să apelăm la un avocat? Adriana I Adriana I Buna ziua, in data de 15.07.2018 (factura este din data de 17.07.2018) am facut o comanda de un frigider Arctic AF54250+ pe site-ul cel.ro. Am trecut ca ... (vezi toată discuția)