avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vânzare auto cu c.V-C fără Poliție Bună ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vânzare auto cu c.V-C fără Poliție Bună dimineața. Am cumpărat anul trecut în decembrie o mașină ...

Bună dimineața. Am cumpărat anul trecut în decembrie o mașină cu motorul defect, cu contract de vânzare-cumparare vizat de serviciul fiscal de la vânzător , dar și de la mine adică de la cumpărător. Am fost la Poliție să o trec pe mine dar , trebuie ITP valabil și asigurare , pe care nu le am neavând nevoie pentru că mașina este defectă. In vara aceasta după reparație urmează să vând masina.
Intrebare- Pot face acest lucru doar cu contract de vânzare-cumparare, fără a fi trecută pe mine la Politie? Cum se va proceda. Mulțumesc pentru răspunsuri

Alte discuții în legătură

Cumparare masina cu motor defect, fara ca vanzatorul sa imi comunice acest lucru fitcros fitcros Cumparare masina cu motor defect Am cumparat in vara anului trecut o masina de pe OLX cu motor defect, fara ca vanzatorul sa imi comunice acest lucru. Masina ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina Timis93 Timis93 buna ziua am cumparat o masina fara contract vanzare cumparare...urmand ca sa facem contractul in urmatoarea zi.Acuma nu mai pot sa dau de vanzator desi am ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare autoturim paulini_iolanda paulini_iolanda As vrea sa-mi trec masina pe numele tatalui(vanzare-cumparare sau donatie) . Ce acte sunt necesare si eventual cat m-ar costa? (vezi toată discuția)