avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Ma scuzati ca va deranjez. Divortata, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Ma scuzati ca va deranjez. Divortata, custodie comuna ...

Buna ziua! Ma scuzati ca va deranjez. Divortata, custodie comuna cu domiciliul minorului la mine si tatal plecat in Anglia de ceva timp. Recent, acesta mi-a cerut sa ii trimit o poza cu pasaportul minorului pentru ca are nevoie la munca pentru a primi un bonus. Puteti va rog sa imi spuneti va rog daca ar fi ok sa ii trimit sau nu? Nu stiu ce ar putea sa faca cu acea poza exact.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

solutie complet de judecata flori21 flori21 Am avut un proces de divort cu minor am cerut custodie comuna dar nu mi s-a aprobat,am facut recurs si am primit ras ca nefondat,ce inseamna?s-a incheiat in ... (vezi toată discuția)
Plecare din tara minori - perinti divortati anca31 anca31 Buna ziua, Va rog daca aveti timp sa ma ajutati cu o informatie. Doresc sa va prezint următoarea situaţie - sunt divorţată de 2 ani şi am doi copii ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru scoaterea minorului din romania! Corina71 Corina71 Buna ziua, ma numesc Corina. Sunt divortata si am un copil de 11 ani. Recent am decis sa ma recasatoresc cu o persoana care locuieste in Australia. Baiatul meu ... (vezi toată discuția)