avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate muta apelul in alt judet.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate muta apelul in alt judet.

Buna ziua într-un proces penal daca fondul sa terminat ,si sa judecat în Prahova ,se poate face apelul la București sau in alt judet . Si c
are sunt procedurile pentru asta , multumesc si astept raspunsurile dumneavoastra .
Cel mai recent răspuns: Florin7525 , utilizator 14:10, 23 Ianuarie 2022
Apelul trebuie depus la instanța care a pronunțat hotărârea înprimă instanță.
Ulterior se poate cere strămutarea cauzei, dar motivele trebuie să fie temeinice.
Codul de procedura penala prevede:

Strămutarea procesului poate fi cerută pentru motive de bănuială legitimă sau de siguranță publică.
Bănuiala se consideră legitimă în cazurile în care există îndoială cu privire la imparțialitatea judecătorilor din cauza circumstanțelor procesului, calității părților ori unor relații conflictuale locale.
Constituie motiv de siguranță publică împrejurările excepționale care presupun că judecata procesului la instanța competentă ar putea conduce la tulburarea ordinii publice.
Bună ziua va multumesc de ajutor . Având în vedere că de 3 ani ne judecăm penal cu o doamnă al cărui soț este judecator tot in orasul acesta . Soțul punând la dosar 2 cereri sa participe in dosar ca este soț și judecator, punând copie ci și legitimatia de judecator , plus fffmulte rele și falsuri. Asta poate fii un motiv de strămutarea al apelului.
Ultima modificare: Duminică, 23 Ianuarie 2022
Florin7525, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces vasile aurel vasile aurel Buna ziua ,rugămintea mea e daca nu imi convine cum se judecă procesul meu cum pot sa mut procesul în alta parte sau județ va multumesc (vezi toată discuția)
Cerere de stramutare- lamuriri 22elena 22elena Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu cererea de stramutare: unde se depune, unde se solutioneaza, ce motive pot fi invocate si ce mai considerati ... (vezi toată discuția)
in ce conditii pot cere stramutarea unui dosar ? am ... GMarin GMarin Buna ziua. In ce conditii pot cere stramutarea unui dosar ? Am un dosar cu penalitati pentru neindeplinirea obligatiei de a face si am suspiciunea ca nu mi se ... (vezi toată discuția)