avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, Am 10 luni lucrate în Cipru în anul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, Am 10 luni lucrate în Cipru în anul 2010. Anul ...

Bună ziua,
Am 10 luni lucrate în Cipru în anul 2010.
Anul trecut am primit formularul E215CY. Cipru a zis că nu îmi plătește pensie, întrucât vechimea este sub un an. România a zis că pe ei nu îi interesează, că nu am muncit și nu am plătit la ei.
Cum îmi recuperez taxele plătite, dacă nicio țară nu vrea să îmi plătească ce am muncit? Anul trecut mi-au zis că banii plătiți nu se pierd. Dar nu vor nici să mi-i dea înapoi, nici să îi ia în calcul.
Unde mă adresez?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Perioada lucrata legal in strainatate mentionata in cartea de munca sorinci sorinci Buna ziua! Am lucrat legal, cu contract de munca si platirea taxelor, 1 an in Grecia (2007-2008) si 3 ani si jumatate in Irlanda (2008-2012). Am scrisori de ... (vezi toată discuția)
Virarea contributiei angajatorului la cas mirela.onciu mirela.onciu La ce institutie trebuie sa ma adresez pentru a afla daca la un moment dat intreprinderea la care am lucrat a virat atat contributiile retinute mie cat si pe ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu a plătit stagiul de cotizare timp de 2 ani. o ... Dapix Dapix Angajatorul nu a plătit stagiul de cotizare timp de 2 ani. O cunoștință de a mea are lucrați 15 ani, dar angajatorul nu i-a plătit taxele pentru ... (vezi toată discuția)