avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua , am si eu o intrebare mama mea a fost cu un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua , am si eu o intrebare mama mea a fost cu un barbat ...

Buna ziua , am si eu o intrebare mama mea a fost cu un barbat timp de 10 ani acesta fiind casatorit in acte cu alta persoana , dupa 10 ani de relatie el vrea sa ne dea in judecata , ar avea dreptul la casa mamei mele care este titular in acte. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:15, 23 Ianuarie 2022
Buna ziua.

Nu are niciun drept.
0, nimic, nul, nothing, nicht...
~ Conținut șters la cerere ~
a investit in acea casa? ar putea avea drept de creanta, adica drept sa ceara ceva bani daca a investit, a renovat etc.
el pt ce vrea sa va dea in judecata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

3 ani concubinaj andrrei2001 andrrei2001 Buna ziua. Am si eu o problema. Mama mea a stat in concubinaj 3 ani cu cineva acestia locuind in casa mamei mele. Acum s-a hotarat sa se desparta. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Investiție în casa iubitului. se poate face un act la notar ca, în cazul unei eventuale despărțiri, să fiu despăgubită cu jumătate din suma cheltuită de amândoi? ContSters497945 ContSters497945 Buna ziua. Am si eu o intrebare: urmeaza sa remodelam casa iubitului cu un imprumut de nevoi personale pe numele iubitului deoarece el are salariul mai mare. ... (vezi toată discuția)
Drepturi dupa casatorie mariw mariw Buna ziua. Bunica mea, Vasilica,a divortat de Nicolae acum 5 ani,dupa 45 de ani de casatorie. Casa in care au locuit amandoi a fost a parintilor lui Nicolae. ... (vezi toată discuția)