avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Urmează să cumpăr un teren, iar in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Urmează să cumpăr un teren, iar in contractul ...

Bună ziua!
Urmează să cumpăr un teren, iar in contractul de vânzare cumpărare pe care îl are vânzătorul scrie că imobilul este compus dintr-un teren intravilan în suprafață totală de 1300 mp, cum rezulta din actele de proprietate și în suprafață de 1161mp cum rezulta din măsurătorile cadastrale.
Întrebarea mea este ce cumpăr de fapt, ce rezulta din actele de proprietate sau din măsurători?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:02, 23 Ianuarie 2022
Cumpărați suprafața rezultata din măsurători.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren proprietate mai mic in acte, mai mare in urma masuratorilor ... nicunicolae10 nicunicolae10 Teren proprietate mai mic in acte, mai mare in urma masuratorilor.In contractul de vanzare cumparare e specificat \"Imobilul compus din teren intravilan ... (vezi toată discuția)
Antecontract pe un teren cu suprafata mai mare decat in acte alex_fr alex_fr Buna ziua! Intrucat aici este locul de pelerinaj al celor cu probleme juridice existente sau potentiale, am sa va expun si eu situatia mea. Am incheiat ... (vezi toată discuția)
Teren in proprietate, dar la care au acces si vecinii. Valentin2222 Valentin2222 Buna ziua, Am cumparat un apartament intr-un bloc de 2 etaje, unde apartamentul de la parter are si o curte (teren) in proprietate, ingradita, cu acces ... (vezi toată discuția)