avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Dacă doresc sa predau meditații pt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Dacă doresc sa predau meditații pt romana, acasă ...

Bună ziua! Dacă doresc sa predau meditații pt romana, acasă la mine, și îmi deschid un pfa, pentru a plăti impozit la stat, deși nu sunt profesor și n am nici liceul pedagogic, as putea? S ar încadra la activități independente sau hobby?? Sau exista ceva, un curs sau un atestat pt a putea preda meditații? Sau o supervizare a unui profesor?? Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru meditatii bogdanboroghina bogdanboroghina care este codul CAEN pentru meditatii? Este nevoie de alte avize speciale (de ex. din partea MEC)? Multumesc (vezi toată discuția)
Acte necesare cod caen 8559 Corinasc Corinasc Buna ziua! Am o situatie care necesita cateva lamuriri. Doresc sa deschid un srl care sa aiba ca obiect de activitate cursuri ce presupun pregatirea elevilor ... (vezi toată discuția)
Meditatii interzise prin lege? pappzelma pappzelma Buna ziua, As dori sa ma interesez daca meditatiile in particular sunt interzise prin lege ori daca profesorii sunt obligati sa-si declare veniturile obtinute ... (vezi toată discuția)