avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua.Am și eu o problema cu formularul de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua.Am și eu o problema cu formularul de localizare la ...

Buna ziua.Am și eu o problema cu formularul de localizare la intrarea in țara.Am completat formularul pe 28 Decembrie ora Angliei 21.40(Ora României 23.40),avionul nostru trebuind sa aterizeze pe 30 la ora 0.05 .Dar avionul a avut întârziere și a făcut și escala la Cluj(s-au cuplat doua zboruri)așa ca am aterizat la ora 2.00.Pe 19 Ianuarie am primit câte 2000 lei amenda și eu și soțul meu ca nu am completat formularul.Credeți ca am vreo șansa sa se anuleze amenda?Multumesc.

Alte discuții în legătură

Amenda formular plf Ovidutus Ovidutus Buna ziua. In data de 28 decembrie am intrat pe teritoriul Romaniei. Nestiind ca e necesar completarea unui formulat PLF la intrarea in tara, am procedat la ... (vezi toată discuția)
Penalitati cass radu1838 radu1838 Buna ziua. Sunt fost PFA si am primit recent o notificare de la CASS pentru achitarea obligatiilor restante 2005-2009. As dori sa stiu la cat se ridica ... (vezi toată discuția)
Emigranti clandestini - instiintare raspundere amenda GBC GBC Pe data de 17 noiembrie, la Punctul de Control al Imigrarii din Regatul Unit in Calais s-a descoperit ca in autovehiculul pe care il conduceam se ascundeau 3 ... (vezi toată discuția)