avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, as dori sa stiu daca pot beneficia de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, as dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie ...

Buna ziua, as dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie crestere copil daca bebe 1 face 2 ani in iulie si bebe 2 urmeaza sa se nasca in septembrie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:03, 24 Ianuarie 2022
In speta, veti beneficia de indemnizatie si pentru cel de-al doilea copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insarcinata dupa icc Madaaa Madaaa Buna ziua! Am urmatoarea speță: inainte de a ramane insarcinata nu mai lucram insa am beneficiat de ICC pentru ca am realizat venituri supuse impozitului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!sper sa ma poata ajuta cineva in urmatoarea situatie.am ... 1713 1713 Buna ziua!Sper sa ma poata ajuta cineva in urmatoarea situatie.Am terminat facultatea in septembrie 2018 si pentru ca eram insarcinata am depus actele pentru ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Luyy Luyy Bună ziua! As dori sa va adresez o întrebare în legătură cu indemnizația pt cel de al doilea bebe. Pentru primul bebe am luat indemnizatie fiind la ... (vezi toată discuția)