avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! Urmează sa-mi dau demisia de la actualul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! Urmează sa-mi dau demisia de la actualul loc de ...

Bună seara! Urmează sa-mi dau demisia de la actualul loc de munca și sa întru in preaviz. Va rog sa-mi spuneți la ce data trebuie sa depun demisia la actualul loc de munca astfel incat la viitorul loc de muncă sa încep cu data de 1.03.2022. Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: AdrianaPoporogu , utilizator 18:06, 26 Ianuarie 2022
Care este perioada de preaviz menționată in c.i.m.?
Perioada de preaviz este de 20 zile lucrătoare.
Cu 31 ianuarie va puteti inainta demisia.
Cu 31 ianuarie va puteti inainta demisia.
Bună ziua! În cele 20 zile intrand și ziua de luni, 31 Ianuarie? Depun demisia în data de 31 sau vineri, 28 Ianuarie?

Alte discuții în legătură

Revenirea din concediu de crestere copil la un alt loc de munca dobrealina23 dobrealina23 Buna ziua! Am nascut pe data de 7.11.2013 iar in prezent sunt in concediu postnatal. Incepand cu luna ianuarie 2014 as dori sa intru in concediu de crestere a ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil- schimbare angajator TLarisa TLarisa Buna ziua! Momentan sunt in concediu de createre copil. Pe data de 28 iunie va fi prima zi de munca la actualul angajator. Intre timp am acceptat oferta la un ... (vezi toată discuția)
Reîntoarcerea la locul de munca din concediu creștere copil Dana.m. Dana.m. Buna seară va rog sa ma ajutati cu un sfat in situatia mea: sunt in concediu pentru cresterea copilului si as dori sa ma întorc la locul de munca. Copilul ... (vezi toată discuția)