avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Se poate sa imi iau concediu de maternitate (prenatal- ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Se poate sa imi iau concediu de maternitate (prenatal- cele 84 ...

Se poate sa imi iau concediu de maternitate (prenatal- cele 84 de zile) fractionat? Adica imi pot lua o perioada 2-3 saptamani, dupa care sa imi iau co, apoi in continuare C maternitate?
In cazul in care sunt angajata cu program normal 8 ore, la 2 societati, cum procedez cu concediul medical ( de maternitate), la care dintre angajatori trebuie/ il pot depune?
Acest concediu prenatal (84 de zile) mi-l acorda medicul de familie?

Alte discuții în legătură

Concediu risc maternal Bianca_vlasin Bianca_vlasin Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie mai speciala si poate imi da cineva niste raspunsuri. Acum 2 luni am pierdut o sarcina mare, la 30 saptamani (cauza - ... (vezi toată discuția)
Risc maternal Fely39 Fely39 Buna seara!Lucrez din data de 23.05.2014.Sant insarcinata in 26 saptamani si sunt in risc maternal.Riscul maternal se termina in data de 03.03.2015.Pot sa-mi ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc Andre2018 Andre2018 Trebuie sa iau obligatoriu cele 120 de zile de risc maternal? Eu nasc la Sf lunii martie.....normal puteam lua concediu prenatal din februarie, fiind plătit ... (vezi toată discuția)