avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere auto fara sa fie inscrisa (cu contract de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere auto fara sa fie inscrisa (cu contract de vanzare cumparare)

Buna ziua,
Am cumparat o masina luna asta si m-am cam razgandit. Treaba e ca as vrea sa o vand la dezmembrari. Am cartea masinii si talonul(pe care scrie "instrainat catre -numele meu-) cu numele fostului proprietar. Am contractul de vanzare cu stampila de la primarie unde apar datele mele. Oare cum as putea sa o vand la dezmembrari si sa fiu in regula cu actele. Nu vreau sa ii mai fac asigurare si nici sa ii scot numere.
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 27 Ianuarie 2022
nixman97, utilizator

Alte discuții în legătură

Scoaterea din evidenta a masini de la primarie Candel Candel Am cumparat recent o masina ,am avut accident ,am primit dauna totala la masina si am ramas cu masina acasa ,ca sa pot sa iau bani pe dauna totala ,a trebuit ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta cu contract de vânzare-cumpărare Cornelia93 Cornelia93 Buna ziua ! Acum o luna de zile in urma unei cautari pe google am dat de un domn care pretindea ca se ocupa cu dezmembrari auto. Am facut cu acesta contract de ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism Popesku Popesku Buna ziua, anul trecut am vandut auto personal, am facut contract de vanzare cumparare, i-am dat talunul si cartea , apoi am trimis fiscalul la o adresa ... (vezi toată discuția)