avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Daca sunt pensionar si vreau sa infiitez un PFA, mai ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Daca sunt pensionar si vreau sa infiitez un PFA, mai se plateste CASS?

Daca sunt pensionar si vreau sa infiitez un PFA, mai se plateste CASS?
Ultima modificare: Joi, 27 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: yakuza50 , utilizator 18:01, 27 Ianuarie 2022
Daca depasiti plafonul de 30.600 lei venit net, datorati 10% din acest plafon, contributie cass
30600 lei cu tot cu pensie sau doar venit din pfa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa fac si freelancing la o firma din strainatate. eloquent eloquent Buna ziua! Daca am deja un job full-time in Romania in domeniul IT, si vreau sa fac si freelancing la o firma din strainatate (tot in domeniul IT), ce taxe ... (vezi toată discuția)
Cabinet medic de familie; contribuție la sănătate pe declaratia unica? viorel61 viorel61 Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: sunt medic de familie pensionar din 2019, am continuat activitatea CMI,pentru anii 2020 si 2021 am platit impozit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa mi spuneti ce taxe trebuiesc platite la ... mirelluta_m2005 mirelluta_m2005 Buna ziua, Va rog sa mi spuneti ce taxe trebuiesc platite la un PFA. Multumesc! (vezi toată discuția)