avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua. O intrebare privind confiscarea ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua. O intrebare privind confiscarea telefoanelor elevilor ...

Buna ziua. O intrebare privind confiscarea telefoanelor elevilor folosite in timpul orei sau in timpul programului. Au dreptu profesorii sa confiste aceste telefoane? Trebuie sa reactualizez regulamentul scolar si parerile sunt impartite. Dupa mine, profesorul nu este investit de nicio lege cu autoritatea de a confisca si retine un bun al elevului, iar luarea fortata mi-e teama sa nu se incadreze la talharie chiar daca unii vor spune ca nu l-a luat cu scopul de a si-l insusi. O parere pe lege se poate?

Alte discuții în legătură

Profesorul i-a furat telefonul unei prietene George1000 George1000 Un profesor i-a confiscat telefonul prietenei mele pe motiv ca a primit un sms desi i-a incheiat mediile chiar azi si nu mai are ora cu el ca sa aiba cand sa ... (vezi toată discuția)
Contestare regulament scolar lucianrosca lucianrosca Se poate contesta un regulament scolar care ar prevede ca elevii nu au voie sa detina (chiar inchise) telefoane mobile in scoli? (vezi toată discuția)
Confiscare telefon la scoala . Ucozer Ucozer Buna ziua , ieri am aflat de la copilul meu ca i sa confiscat telefonu-l pe motiv ca a ascultat muzica la casti in timpul orei . Este legal acest lucru , sa ii ... (vezi toată discuția)