In luna octombrie 2021 am fost oprit de un echipaj de politie. In momentul respectiv mancam un baton de ciocolata rom. Cand am suflat in aparatul etilotest a iesit 0.16. Am fost cu politia la spital pentru recoltarea de probe biologice. In cele 15 zile in care puteam sa fac plangere contra procesului verbal, nu au venit rezultatele. Asa ca am facut plangere contra procesului verbal in care am cerut rezultatele probelor biologice care o sa-mi dovedeasca nevinovatia. Dupa inca o saptamana am primit telefon de la politistul care m-a oprit in luna octombrie sa ma instinteze ca au venit rezultatele probelor biologice si ca mi-a iesit 0.00. L-am informat ca am facut plangere impotriva procesului verbal, a zis ca stie pentru ca a primit si el de la judecatorie dosarul si ca o sa faca si el acum actele sa le trimita. Dupa alte 2 saptamani am primit de la judecatorie tot dosarul, cu rezultatul de la spital cu raportul politistului etc. A ramas ca in januarie sa se judece dosarul (si eu si politia a cerut judecarea in lipsa). Azi am avut un soc cand am citit pe portal.just: solutia pe scurt: Respinge plangerea formulata de petentul xxx, in contradictoriu cu intimatul IPJ.... Cu apel in 30 de zile de la comunicare. Este posibil asa ceva? Sa iti iasa 0.00 in sange si totusi sa iti respinga cerere de anulare a procesului verbal ? Adica ce altceva pot sa mai dovedesc
Alcolemie 0.04
Dany7
Sambata pe la ora 20:30 am fost oprit de un echipaj de politie intr-o zona rurala la 160 km distanta de locuinta de domiciliu. Stiind ca nu sunt consumator de ... (vezi toată discuția)