avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces Verbal contraventie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces Verbal contraventie

Am un Proces Verbal de contraventie si as vrea sa stiu exact... ce ar trebui sa scrie mai exact la rubrica: Agent constatator (calitatea agentului constatator) si la rubrica: din (din cadrul carei institutii face parte agentul).
Eu pe procesul verbal am scris la Agent constatator: (AP. "numele agentului") si la rubrica din ce institutie face parte, literele mari (BPA)
As dori sa stiu daca aceste date pot fii luate in considerare pentru anularea procesului verbal de contraventie sau nu.
Ultima modificare: Joi, 27 Ianuarie 2022
Andrei Gabriel10, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andrei Gabriel10 , utilizator 11:14, 28 Ianuarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

Voinea Liviu a scris:

Nici o sansa cu ce spuneti dvs.
Insa poate fi anulat un PV,depinde mult si ce contraventie a fost retinuta,daca au fost respectate si normele(de ex. la amenda radar).

Si daca numărul se înmatriculare este greșit in PV?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnp gresit proces verbal tynatwine tynatwine Buna seara, S-a intocmit proces verbal de contraventie pentru stationarea intr-o zona nesemnalizata corespunzator. 3 puncte penalizare, 360 lei amenda. ... (vezi toată discuția)
Nulitate pv nesemnat de contravient sebastiant sebastiant buna ziua, am primit o amenda de la politia comunitara precum ca as depozita moloz din mat de onstr pe domeniu public ceea ce am mentionat la mentiuni ca nu ... (vezi toată discuția)
Proces verbal completat gresit ivsalex ivsalex Buna ziua. In data de 30.05.2020 am fost surprins cu viteza de 75 km/h in localitate, fiind oprit de politie. Agentul constatator mi-a aplicat 4 puncte de ... (vezi toată discuția)