avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog frumos,să mă lămuriți și pe mine cu o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog frumos,să mă lămuriți și pe mine cu o problema.Tata ...

Va rog frumos,să mă lămuriți și pe mine cu o problema.Tata și mama dețin un apartament iar eu și fratele meu suntem singurii moștenitori.In 2005 a decedat tata iar în 2019 mama.Astazi am mers la notar ptr.a depune actele in vederea desfășurării succesiunii iar notarul ne-a spus că trebuie făcută o succesiune după tată și apoi după mamă.Este in regula varianta asta? Și care ar fi costurile cu aproximație? Aștept cu interes răspunsul dvs.Va mulțumesc, anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:29, 28 Ianuarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
e singura varianta, asa se procedeaza. Despre costuri, tot notarul va zice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire catyc_cris catyc_cris Parintii mei au decedat, tata in anul 2005 si mama in anul 2019. Tata are 4 surori in viata., iar noi suntem 4 frati. Noi am locuit impreuna cu bunicii, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. mama a decedat și mi-a lăsat apartamentul prin ... Oana_manu2 Oana_manu2 Bună ziua. Mama a decedat și mi-a lăsat apartamentul prin testament autentificat la notar. A fost divorțată de tata legal. Am un frate care vrea sa ... (vezi toată discuția)
Neplata taxe teren Fox_6200 Fox_6200 Buna ziua.Detin un teren intravilan si altul extravilan,ca mostenire din partea tatalui ce a decedat in 1989.Suntem 3 frati din care 1 a decedat,iar mama a ... (vezi toată discuția)