Buna ziua,
Daca se sesizeaza cineva... o sa platiti impozitul pe 5 ani in urma
Impozitul este datorat de toti mostenitorii, in functie de cota din mostenire ce revine fiecaruia.
Dezbateti succesiunea in instanta ( se putea si la notar daca doreau si fratii/surorile dvs.), cereti iesirea din indiviziune si apoi o sa platiti strict cat va revine dvs.
In instanta puteti arata ca ati platit tot impozitul si cere ca fiecare sa isi acopere propria parte.
Discutati cu un avocat inainte de a merge in instanta.
Multumesc ptr.raspuns.Dar...ma repet..nici unul din parti nu e interesat sa plateasca sau sa intre in proprietate(actul este in continuare cel de mostenire(mama,si cei 3 frati ai mei).Nu vor,nu ii intereseaza acel teren sa plateasca impozit,sau sa ne unim ptr.a-l vinde!Am actele doveditoare ca am platit...de ani ptr.toata suprafata terenului numai eu dar eu nu vreau altceva decat sa fiu in regula cu ,,patratzica,,nea nu si a celorlalti.Din ce imi scrieti trebuie sa ma duc la notar etc..De ce sa ma duc la notar daca eu incepand de anul acesta vreau sa platesc NUMAI ce este al meu?asta nu inteleg!sunt total separat de cailalti,ei refuza cooperarea,eu vreau sa fiu in regula cu ...taxele!trebuie notar ptr.asta?Nu doresc partea lor dar..nici sa o platesc ptr.ei asa cum am facut-o ani de zile!
Buna ziua,
Daca se sesizeaza cineva... o sa platiti impozitul pe 5 ani in urma
Impozitul este datorat de toti mostenitorii, in functie de cota din mostenire ce revine fiecaruia.
Dezbateti succesiunea in instanta ( se putea si la notar daca doreau si fratii/surorile dvs.), cereti iesirea din indiviziune si apoi o sa platiti strict cat va revine dvs.
In instanta puteti arata ca ati platit tot impozitul si cere ca fiecare sa isi acopere propria parte.
Discutati cu un avocat inainte de a merge in instanta.
~ final discuție ~