avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Am și eu o nelămurire soțul a primit ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Am și eu o nelămurire soțul a primit acasă o amenda ...

Buna ziua! Am și eu o nelămurire soțul a primit acasă o amenda privind necompletarea formularului de intrare in tara! In procesul verbal spune ca contestarea se face la Judecătoria in Circumscripția căreia s a săvârșit fapta.
Precizez ca procesul verbal este eliberat de către DIrectia de sanatate publica a județului Iasi , iar fapta consemnata a fost săvârșită in următoarele împrejurări : intrarea pe teritoriul României fără completarea Formularului digital in Romania și neîndeplinirea acestea.
Intrebarea este unde trebuie depusă la Iasi unde a fost eliberat procesul verbal sau la Judecătoria pe unde a intrat in tara. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Oana E84 , utilizator 00:12, 29 Ianuarie 2022
Contestația se depune acolo unde s-a emis amenda, la acea instanta.
Chiar dacă ar depune greșit se va trimite la instanta competenta.
Ultima modificare: Vineri, 28 Ianuarie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc și multă sanatate va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda formular plf Ovidutus Ovidutus Buna ziua. In data de 28 decembrie am intrat pe teritoriul Romaniei. Nestiind ca e necesar completarea unui formulat PLF la intrarea in tara, am procedat la ... (vezi toată discuția)
unde se poate depune contestatie ... marinella1759@yahoo.com marinella1759@yahoo.com Buna seara, As dori sa intreb unde se poate depune contestatie la amenda primita conform Art.4 alin.1 din OU 129/2021,privind implementarea formularului ... (vezi toată discuția)
Unde si cu-i sa ma adresez ? nimar nimar Buna sera, Doresc sa depun plangere prealabila de incepere a urmaririi penale impotriva unui functionar roman al Curtii Europene pentru Drepturile Omului ... (vezi toată discuția)