avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Cine detine arhiva fostului santier ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Cine detine arhiva fostului santier ROMCONSTRUCT din ...

Buna ziua. Cine detine arhiva fostului santier ROMCONSTRUCT din Roman?sau unde o pot gasi?trebuie o adeverinta de grupa pt pensie de urmas...multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Chelariu E , utilizator 16:36, 5 Iulie 2022
Luati legatura cu Lichidator Group, desemnat ca administrator judiciar al societãtii.
Buna ziua, Ati reusit sa luati legatura cu Lichidator Group in legatura cu ROMCONSTRUCT? Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! romconstruct- stie cineva unde se pot găsi arhivele fostului Șantier ... Andreea IG Andreea IG Buna ziua! Stie cineva unde se pot găsi arhivele fostului Șantier II - ROMCONSTRUCT ROMAN ? Am nevoie de o adeverința cu vechimea pentru pensie … Sau ... (vezi toată discuția)
Adeverinte de vechime in cazul societatilor lichidate AlexT. AlexT. Cine elibereaza o adeverinta de vechime in cazul unei societati care nu mai exista.Itm-ul sau firma care a preluat arhiva societatii respective? (vezi toată discuția)
Cautare de adeverinte ,pe unde or fi firmele teugeniu@yahoo.com teugeniu@yahoo.com BUNA ZIUA , am nevoie la casa de pensi ,pentru calcularea pensiei ,de grupa ,,care mi se cuvine ,,am lucrat perioda de 1975 si 1983 la santierul ,grup santier ... (vezi toată discuția)