avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Obiectorii de Constiinta in Romania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Obiectorii de Constiinta in Romania

Exista in Romania recunoasterea obiectorilor de constiinta? Daca da, ce pasi trebuiesc adresati pentru motive umanitare/politice si la ce institutie ma adresez?
De asemenea in cadrul acesta, exista o impunere a seviciului alternativ? Daca da, ce alternative exista pentru prestarea serviciului militar fara port de arme sau lucru in institutii sociale, ONG-uri sau OIG-uri?
Ultima modificare: Vineri, 28 Ianuarie 2022
SilentHuman, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 10:09, 30 Ianuarie 2022
Câtă vreme nu există serviciul militar obligatoriu, nu văd ce logică ar avea instituția obiectorilor de conștiință....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mobilizare militară în cadru necombativ, din motive de conștiință RTiberiu RTiberiu Buna ziu. Aș dori să știu de la un avocat, care este procedura pentru a anunța,consemna la Comisia aceea de Mobilizare militară, că din motive de ... (vezi toată discuția)
Pistol cu bile Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Astazi am aflat ca un prieten de-al meu s-a folosit de pistoletul cu bile pe care il avea asupra sa in timp ce iminent parea sa fie agresat de un individ cu ... (vezi toată discuția)