avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara, Rog sa imi precizati daca salariile ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara, Rog sa imi precizati daca salariile compensatorii ...

Buna seara,

Rog sa imi precizati daca salariile compensatorii in cazul restructurarii, constituie baza de contributivitate pentru pensii.

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:36, 29 Ianuarie 2022
Legea 263/2010
Art.98
(3) Pentru perioadele în care persoana a beneficiat de plăți compensatorii, pentru care s-a achitat contribuția din bugetul asigurărilor pentru șomaj, la determinarea punctajului lunar se utilizează drepturile bănești lunare acordate care au constituit baza de calcul al contribuției de asigurări sociale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii la stabilirea punctajelor la pensie marianbadicu marianbadicu Buna Dimineata, In 1997 fabrica unde am lucrat s a inchis si am primit 12 salarii compensatorii, am fost in somaj 5 luni, dupa care am fost reangajat, ... (vezi toată discuția)
Calculul punctajului mediu anual fergus fergus Buna ziua. 1. Cum se calculeaza punctajul in perioada de somaj din martie1998 pana in decembrie 1998? 2. Dar punctajul pentru perioada pensiei de ... (vezi toată discuția)
Somaj grigstav grigstav Perioada de somaj este considerata vechime si ce valoare contributiva se aduna la contributia pentru pensii? Aceasta perioada este luata in calcul pentru ... (vezi toată discuția)