avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Salarii compensatorii la stabilirea punctajelor la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Salarii compensatorii la stabilirea punctajelor la pensie

Buna Dimineata,

In 1997 fabrica unde am lucrat s a inchis si am primit 12 salarii compensatorii, am fost in somaj 5 luni, dupa care am fost reangajat, primind si salariu si plati compensatorii. Intrebarea mea este daca salariile compensatorii se iau in calcul la stabilirea punctajelor la pensie.

Multumesc anticipat,

Cu stima,

Marian Badicu
Cel mai recent răspuns: marianbadicu , utilizator 13:06, 21 Noiembrie 2019
Legea 263/2010
Art.98
(3) Pentru perioadele în care persoana a beneficiat de plăți compensatorii, pentru care s-a achitat contribuția din bugetul asigurărilor pentru șomaj, la determinarea punctajului lunar se utilizează drepturile bănești lunare acordate care au constituit baza de calcul al contribuției de asigurări sociale.

Dle Carp,

Eu am intrebat la Casa de pensii Prahova si mi s a raspuns ca sunt luate in calcul salariile compensatorii dupa 1 apr. 2001, dar nu sunt convins ca asa este, ca si acolo sunt niste incompetenti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, rog sa imi precizati daca salariile compensatorii ... Began Began Buna seara, Rog sa imi precizati daca salariile compensatorii in cazul restructurarii, constituie baza de contributivitate pentru pensii. Va multumesc, (vezi toată discuția)
Calculul punctajului mediu anual fergus fergus Buna ziua. 1. Cum se calculeaza punctajul in perioada de somaj din martie1998 pana in decembrie 1998? 2. Dar punctajul pentru perioada pensiei de ... (vezi toată discuția)
Cotizare la pensie in perioada somajului cmariav cmariav Buna ziua !As dori sa va intreb daca concediul medical efectuat in perioada somajului este stagiu de cotizare la pensie . De asemenea, as dori sa stiu cum ... (vezi toată discuția)