avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune/inculpat/probe pierdute
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune/inculpat/probe pierdute

As dori și eu câteva sfaturi într-o problema penală..

As dori să știu dacă am fost victima unei agresiuni din care a rezultat un certificat medico-legal cu 5 zile îngrijiri.Mai exact, noaptea , am fost pulverizata in ochi cu spray lacrimogen și lovită cu pumnul in zona fetei de către agresor, (vecin) , a venit politia a ridicat spray-ul in vederea amprentării . După aproximativ un an am fost întrebată de către polițist daca sunt de acord cu testul poligraf in contextul in care spray-ul lacrimogen pe care erau amprentele făptașului , nu a mai ajuns la dosar (polițistul l-a pierdut!!!!!si agresorul recunoaște existența spray-ului însă nu și folosință acestuia).

In urma poligrafului efectuat de mine și de agresor , am înțeles că a fost pusă în mișcare acțiunea penală împotriva vecinului meu și a dobândit calitatea de inculpat .

As dori să știu dacă voi primi avocat din oficiu sau daca îmi angajez unul...îmi pot recupera onorariul acestuia și dacă într-adevăr procurorul ne poate propune "împăcarea" înainte de judecată ?

Vă mulțumesc anticipat pt răspunsurile avizate .
În caz de împăcare cereți banii dati la avocat inculpatului.
O sa va explice avocatul detaliile.
Legea va conferă și dreptul de a consulta juridic un avocat fără a plăti întreaga reprezentare din proces ca sa puteți înțelege toate aspectele pe toate variantele posibile.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Ianuarie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu este vorba de impacare, ci de retragerea plângerii. Plângerea o puteți retrage pana la pronunțarea unei hotărâri definitive.
Mulțumesc , nu vreau să mă împac ...vreau sa judece judecatorul , nu am înțeles dacă voi primi avocat din oficiu sau să îmi angajez un avocat...

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu este vorba de impacare, ci de retragerea plângerii. Plângerea o puteți retrage pana la pronunțarea unei hotărâri definitive.

Aveti dreptul sa va angajati avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spray lacrimogen Oanaa33 Oanaa33 In urma cu aproximativ 2 luni fiului meu in vârstă de 12 ani ia fost pulverizat spray lacrimogen cu piper in ochi si pe fata,această fapta fiind comisa de ... (vezi toată discuția)
Scandal cu urmari grave?! Lavinia-Ingrid Lavinia-Ingrid Aflandu-ma in vizita la un cunoscut cu mai multi prieteni s-a iscat un conflict intre acestia si un politist care nu se afla in exercitarea indatoririlor de ... (vezi toată discuția)
Acuzatie furt calificat oeview oeview Buna ziua, In data de 01 ian 2013, Am fost agresat de un individ care sustine ca este politist. Am primit doi pumni in zona fetei, pus pe burta si ... (vezi toată discuția)